Advertisement

Manavgat'ta Yangın - N Dkm7rhf3yxzm / Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat'ta Yangın - N Dkm7rhf3yxzm / Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi.

Fy0p2i2e5obwkm
Fy0p2i2e5obwkm from www.bhaber.com.tr
Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Mde2ehjfa6wd1m
Mde2ehjfa6wd1m from haber.sol.org.tr
Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Fzgzvxxvijtbnm
Fzgzvxxvijtbnm from www.ankaramasasi.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar